tisdag 18 oktober 2011

Höstkylan närmar sig...

Vi är i full gång och arbetar hårt med våra nya projekt, låtar och texter. Vi gjorde en stor framgång på vår "pappalåt" idag som vi kallar den just nu eftersom vi har inte lagt något större engagemang på titeln. Vi har lagt stråkar, tränat in hur våra verser ska sitta och ändrat lite toner och mixat pianot lite. Det är inte självaste idén som är svår, det är snarare alla detaljer som behöver justeras för att fullända konstverket, vilket krävs mycket jobb!...

Vi har tänkt att börja dokumentera lite av vårt arbete i studion, så ni ser hur vi har det. Vår planering ser ut som så att vi tänkte videoblogga då och då, när vi mixar allt eller rappar acapella på någon text och även lite bilder på hur mysigt vi har det i studion! Vi vet att vi har inte gjort så bra ifrån oss på sistone. Saker och ting gick ju ganska snett på den senaste livespelningen. Men vi vill visa att vi verkligen bryr oss och vi tar detta seriöst, trots våra misstag vi gör! 

Om ni har några frågor, funderingar, förslag eller vadsomhelst. Fråga på! Det är viktigt för oss att ha en stor kontakt med våra fans och följare, det är där vår inspirationskälla ligger och det är er vi lever för!

Fred ut!

Skriven av: Simon 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar